NEW BLOG LAUNCHING...
Salam to all visitors....

jemputla berkunjung ke blog baru saya untuk info kesihatan:


klik di sini

TQ =)
muqaddam bergambar~~


Muqaddam bergambar sangat mengujakan proses pembelajaran Al-Quran.... sangat2 menarik utk kanak2 dan ibu2 juga turut teruja nak membacanya!!! 




sangat berbaloi2 untuk dimiliki...xperlu tunggu anak2 dah besar, dalam usia sethn dah boleh mula ajarkan Al-Quran~






Imam Al-Ghazali ada menyebut, “Sesungguhnya anak-anak kita adalah permata”, jadi, untuk


 mendapatkan permata yang benar-benar berkualiti, acuannya perlulah yang terbaik juga. 


Sesungguhnya kalam Allah itu yang terbaik di dunia, maka didiklah anak-anak dengan 


Al-Quran, semoga permata itu akan terus menyinar.




hubungi sy utk dptkn nye!! tq




Galeri ilmu

Tajuk : Belajar Romantis
Penulis : Zainuddin Qasim
Penerbit : Rijal Media / Feb 2010
Halaman : 208 ms
Harga : RM18.90
Galeri ilmu
Buku ini merupakan terjemahan jalur pengalaman penulis dari sebelum berkahwin, kemudian mendirikan rumah tangga, seterusnya mempunyai anak. Amat sesuai dijadikan rujukan bagi pasangan yang belum, sedang dan telah berumah tangga.
Buku 'Edisi Istimewa' Aku Terima Nikahnya merupakan Kompilasi dari 3(tiga) buah buku best sellers, iaitu Aku Terima Nikahnya, Bercinta Sampai ke Syurga, dan Murabbi Cinta 3 dalam 1. Buku keluaran Galeri Ilmu Sdn. Bhd. Dapatkan segera! rm55 shj excl postage. =) berbaloi-baloi





Koleksi Siri 25 Rasul

Buku cerita kisah para rasul & terdapat pelbagai aktiviti spt mewarna, menulis , mengira dan pelbagai lagi.. sangat sesuai untuk anak2 anda dalam menanam cinta pada nabi kita ....





 
 

 
Harga : RM3.90 excluding postage..

Untuk urusan pembelian  & koleksi selebihnya, sila lawat e-store sy di : http://www.stormreaders.net/ddarwisyah 
Majalah Solusi
Tambah ilmu, rawat rohani.... sebuah majalah yang padat dengan ilmu yg sangat berguna, duniawi & ukhrawi.... Dapatkan majalah SOLUSI dengan hanya RM9!!! memang berbaloi-baloi, pastikan ia menjadi koleksi majalah pilihan anda... ballighu walau ayah...~~ =)






Untuk isu-isu yang selebihnya yg pastinya lagi menarik, sila layari kedai buku e-store saya di : http://www.stormreaders.net/ddarwisyah tQ =)
baby GAP pyjamas
Murah & meriah...tp utk girls sahaja..


Saiz:
18-24M,4Y,5Y.6Y
NP: RM23 shj
Clearance : RM 18 shj


Lagi kimoNo blauS
Terdapat 5 pilhan warna: Pink, Hitam,Coklat , Peach & Biru
Available size : M & L
Harga: RM40 sahaja
Return customer : RM38 sahaja


Warna Peach
 Saiz:L (sold to Rosmah tQ), Saiz M: Available


Wrna Biru
Saiz M: Available, Saiz L:Available


Warna Pink
Saiz M: Available, Saiz L:  SOLD  to CT Zainab

Warna Hitam
Saiz M: Available, Saiz L: SOLD to CT Zainab
Warna Coklat
Saiz M: Available, Saiz L:Available
Tudung Lycra Plain
Bersaiz M 
Terdapat 3 pilihan warna : Kuning. Biru & Hijau
harga : RM25 sahaja











Tudung Lycra Awning Petak

Bersaiz M
Available color : Pink, Cream,Kuning Air & purple
Harga : RM25 sahaja





black KimoNo Blouse
BK-03
saiz M (sold 2 k'shaze)
saiz L ( mama damia grab this)

Purple Kimono Blaus
BK-02
Warna: purple, saiz :L ( sold 2 sumay Tqvm )
ukuran sama seperti color biru dibawah
KimoNo Blouse
KB- 01
Juga seswai as nursing blouse
V-Neck dihiasi renda dileher & lengan
removable ribbon at the back- kalau xnak ikut body jgn ikat kat blkg
Material : Strechtable Cotton( best & selesa.. i pon da pakai)
Colour : Blue
Size L - Shoulder : 39cm, Bust : 51cm, Sleeve : 54.5cm, Length : 85cm, Waist : 45cm
harga : RM40 sahaja (sold)
Blaus chiffon..
Blaus ni di datang dgn full lining... badan & lengan 

BC-06
Avail size: 48
Sold to cikgu Nana a.k.a cik =)
BC-07
Avail size: 48
Sold to cikgu Nana a.k.a cik =)


Sila rujuk jadual saiz di bawah:
Skirt labuh Muslimah~~
Skirt Labuh Muslimah bermotif jalur
seswai dipadankan dgn blaus kasual Muslimah


Ada dlm 4 pilihan warna:
SM01 (Hitam)- sold to mieza tq =)
SM02( cream)- sold
SM03(Putih) - sold to azura tqvm
SM04(Dark Choc) - sold to Adah ;)
Harga : RM40 only

Blaus kasual Muslimah
Blaus ni seswai utk yg berbadan langsing shj.... boleh dihadiahkan kpd
adik2 or anak buah yg ber bdn kurus...ehehe
Terdapat 4 pilihan warna: Hitam -sold to k'mar , putih - sold to masitoh
cream &amp -sold to as ; dark choc - sold to mas

Blaus bermotif jalur yg tampak elegan bile memakainya...
material drpd cotton yg strecthable..
ada zip disebalik butang & belakang pinggang bergetah
semua free size ( measurement upon request)
Harga : RM55 (including postage) - hehe still can nego




Blaus hiasan sulam bunga cumel





Hiasan: sulaman bungA yg cumel...
material : Cotton, Kolar : berbutang ( seswai utk menyusu)
Size ikut warna :
BM04-01 (  Cream :L), - sold to cgu huda ;)
BM04-02 (Hijau :M ), - sold to as tq ;)
 BM04-03 (Coklat muda: XL) dan - sold to ira (;
BM04-04 ( Maroon: S).-soLD TO CIKGU
ukuran akan di upload upon request k...
p/s: maaf color xsama dgn gambar sebab belli borong.. supplier htr secara rawak..
Harga: RM42 ( incl postage)
Free gift for the 1st customer yg beli blaus...
Oleh kerana sambutan yg menggalakkan, sy dgn rs bermurah hati ingin memberikan free gift kpd 1st customer yg membeli blaus muslimah lebih dr satu drpd mane2 koleksi blaus disini. Hadiahnya adalah seutas gelang kristal & mutiara dari sabah bha.... ni die gambo nyer....





So, cepat2 rebut peluang ni.....
  • ANY INQUIRY? PLS PM ME!

    HOW TO ORDER

    1. Browse through our online catalogue.
    2. Fill up and submit the Order Form (Please click the link at the top menu)
    3. Wait for our confirmation within 24 hours.
    4. Upon confirmation, perform the payment.
    5. Just email me the transaction number, and then just sit back and relax for item delivery (2-3 days) at your doorsteps.

    or simply email me at:

    zunaidah.matdaud@gmail.com

    T & C

    1. First come,first serve.
    2. Goods sold are not returnable.
    3. Payment must be done within 3 days immediately after order is confirmed. Otherwise, order is considered cancelled.
    4. Items will be sent out within 2 working days using POSLAJU/POS EKSPRES/Registered post upon request.




    wisyh-anggun Fan Box

    VISITOR COUNTER

    TRACK & TRACE

    POS EKSPRESS
    1.ReEN (22.12.09) - LX527338113MY
    2.hAMIzaH (8.2.10) - LX103105515MY
    3.AzuRa (20.2.10) - LX527338113MY
    4.k.shaZe (24.2.10) - LD102789031MY
    5.maSHE (8.3.2010) - LX43677666MY
    6.Ct ZainaB (22.4.2010) - LD10081948MY
    7.SumaYYah (28.04.2010) - LD102176042MY
    8.rIZaIDA (28.04.2010) - LD102176056MY
    9.Ct ZainaB (29.4.2010) - LD101203740MY
    10.SuzaNNa(15.5.2010) - LD105979233MY

    POS LAJU
    1.SaaDaHTuL (29.12.09)-EN254335175MY
    2. Cgu Nana (3.2.2010) - EN246115570MY
    3.MasitoH (5.2.2010) - EN261039218MY
    4.cIK (17.2.2010) - EN255084924MY

    POS DAFTAR
    1. rEEn - (14.01.10 ) - RD472482175MY
    2.aiN - (3.2.2010) - RD472482317MY
    3.cIK - (3.2.2010) - RD472482334MY
    4.WaHIdAH (3.2.2010) - RD472482348MY
    5.IZZAtI (3.2.2010) - RD472482325MY
    6.DrSumay (8.3.2010) - RD550767672MY
    7.jeeD (8.3.2010) - RD550767669MY
    8.MarLianaH (11.3.2010) - RD55O767814MY
    9.IeJa (22.03.2010) - RD550798935MY

    jom ke sana...